Contract verlengd voor regiotaxi

Bollenstreek РHolland Rijnland, het samenwerkingsverband van gemeenten waaronder de Bollenstreek, gaat door met de Regiotaxi. Het contract wordt met ingang van 1 januari met twee jaar verlengd. Een franchiseorganisatie van lokale taxivervoerders, blijft de uitvoerder onder gelijkblijvende voorwaarden. Gemeenten en ook een klankbordgroep met ouderen en gehandicaptenorganisaties waren volgens Holland Rijnland positief. Er waren recent meldingen dat er veel klachten zijn over de regiotaxi. Toch blijken volgens de gemeenten de prestaties nog ruim binnen de vooraf gestelde grenzen te liggen. Wel komt er meer aandacht voor tijdigheid van de ritten, maar ook om klachtenafhandeling en service. Iedereen kan gebruik maken van de regiotaxi, het is een aanvullend openbaar vervoersysteem dat het midden tussen de bus en de taxi houdt.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here