Cursus stoomt slachtoffers van pesten klaar voor middelbare school

Lisse – Kinderen die op de basisschool zijn gepest verdienen het om met meer zelfvertrouwen en plezier naar de middelbare school te gaan. Dat is deze zomer de insteek van een tweedaagse cursus van GGZ Rivierduinen.

De cursus ‘Plezier op school’ wordt wegens succes dit jaar herhaald voor aanstaande brugklassers die op de basisschool zijn gepest of problemen ervaren in het contact met leeftijdsgenoten. Er wordt onder andere geoefend in het maken van contact: hoe zet je de eerste stap? Hoe begin begin je op je eerste schooldag een gesprekje in de pauze? En houd je een gesprek op gang?

De data zijn dit jaar 23 en 24 augustus en gelijktijdig wordt de training aangeboden in Lisse en Leiden. Deelname kost 30 euro en aanmelden is verplicht, omdat voor de zomer nog de kennismakingsgesprekken plaatsvinden. Meer informatie is te vinden bij GGZ Rivierduinen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here