Deelnemersrecord nadert voor zaalcompetitie FC Lisse

Welk team wordt de opvolger van Liquorpool in poule D? Foto: Facebookpagina FC Lisse Zaalvoetbal

Lisse – Ze noemen zichzelf al de grootste zaalvoetbalcompetitie van Nederland, maar het seizoen 2018-2019 lijkt nog groter te worden. FC Lisse meldt dat mogelijk meer teams dan ooit mee gaan doen aan de interne strijd om het kampioenschap in de Ter Specke Sporthal.

Sinds 1981 organiseert de Lissese voetbalvereniging elk jaar een zaalcompetitie. De meeste deelnemers komen uit Lisse, maar er komen ook teams uit Noordwijkerhout, Hillegom en Lisserbroek. Dit jaar trok ook een groep vluchtelingen de voetbalschoenen aan.

Afgelopen seizoen deden 36 teams mee, verdeeld over vier poules. Op dit moment staat het aantal aanmeldingen op 39 en is er nog plek voor één team in de nieuw te vormen vijfde poule. Aanmelden kan bij Gerard van Dijk via dijk9526@planet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here