Grote brand op Koudenhoorn

Foto: Marc Wonnink

Warmond – Op het recreatie-eiland Koudenhoorn heeft in de nacht van zaterdag op zondag een grote brand gewoed. De stal en de hooiberg zijn volledig verwoest. Even na enen werd alarm gegeven. De brandweer kwam vanwege de slechte bereikbaarheid en de droge natuur op Koudenhoorn met groot materieel in actie. Er waren geen dieren binnen in de stal. Echter enkele konijnen en cavia’s die net naast de stal zaten, zijn wel slachtoffer van de brand.

Rond half vijf werd het sein brand meester gegeven. De hooiberg moest uit elkaar getrokken worden om de brand goed te bestrijden. De stal en de hooiberg worden beheerd door kinderboerderij De Kloosterhof, die daar verschillende dieren verzorgt. Een deel van Koudenhoorn is afgesloten. Het paviljoen en het strandje zijn bereikbaar.

Foto: 112bollenstreek
Foto: 112bollenstreek
Foto: 112Bollenstreek

1 REACTIE

  1. Kan dat ‘Vind ik leuk:’ en ‘Wees de eerste die dit leuk vindt.’ niet weg bij nieuws waar overduidelijk niets leuks aan is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here