Ideale omstandigheden voor luchtkussenfestival

Noordwijk – Met af en toe misschien te veel wind, maar verder zat het weer mee tijdens het luchtkussenfestival. Op de Koningin Wilhelminaboulevard stonden zondag 25 luchtkussens. De een nog kleurige dan de ander. Het voordeel van het mooie weer was dat de luchtkussens met water helemaal een ideale combinatie vormden. Vele kinderen maakten dan ook gretig gebruik van alle speelattributen. Een clown zorgde voor extra sfeer. (Foto’s: Charles Nieuwenhuizen)

1 REACTIE

  1. Luchtkussenfestival in Voorhout trekt duizenden bezoekers. Daar is het de hele middag een groot feest. Kinderen vermaken zich prima met alleen maar luchtkussens met water. Zonder water en bloedheet weer is een slechte combinatie. Om de feestvreugde te verhogen spelen er ook nog eens 4 blaaskapellen op diverse punten hun vrolijke noten. Kortom dat kan toch in Noordwijk ook ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here