Iedereen geslaagd voor IB Engels op Rijnlands

Sassenheim – Alle 29 leerlingen van de zesde klas van het tweetalig vwo van het Rijnlands Lyceum Sassenheim zijn geslaagd voor hun examen International Baccalaureate ‘English Language & Literature’. Dat werd vorige week bekend gemaakt. Het examen, dat ze hiervoor in de meivakantie aflegden, bestond uit verschillende onderdelen zoals mondelinge examens, creatieve schrijfopdrachten en schriftelijke examens. In oktober zullen zij nog een keer naar school komen om hun certificaat voor hun IB-English feestelijk in ontvangst te nemen. De pas geslaagden ontvangen het certificaat van de International Baccalaureate Organisation, de organisatie die het Engelse IB examen afneemt. De IBO is gevestigd in Geneve en is het Ministerie van Onderwijs voor internationale scholen over de hele wereld.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here