Japanners op bezoek in Noordwijkerhout

Foto's Andrea Geijteman

Noordwijkerhout – Loco-burgemeester Martijn Bilars heeft maandagmiddag een delegatie uit Hirado op bezoek gehad. Beide gemeenten hebben sinds jaren een stedenband.┬áHet is inmiddels het 29e bezoek over en weer.

Een gemeenteraadslid, een zorgambtenaar, een bloemist en een tolk kwamen vanuit Hirado, Japan over. Ze brachten voor de Noordwijkerhouters stekken van de Japanse azalea mee. Behalve met Noordwijkerhout gaan de Japanners ook kennismaken met Noordwijk en de rest van de Bollenstreek.

De nieuwe gemeente Noordwijk wil de stedenband met Hirado voortzetten. Daarom was ook burgemeester Jan Rijpstra bij de bijeenkomst in het Noordwijkerhoutse gemeentehuis aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here