Lissenaren mogen GFT-bak door hitte extra laten legen

Foto Meerlanden

Lisse – Vanwege het warme weer biedt de gemeente Lisse haar inwoners extra mogelijkheden aan om rolcontainers met GFT te legen. In de maand augustus kan het elke week.

Volgens wethouder Kees van der Zwet kwamen bij de gemeente hiervoor een aantal verzoeken binnen. Hij is blij dat met Meerlanden nu is geregeld dat op dinsdag 7 en dinsdag 21 augustus extra rondes worden gereden met de vuilniswagen.

Inwoners kunnen bij Meerlanden aangeven of ze van de dienst gebruik willen maken door te mailen naar pi@meerlanden.nl of te bellen naar 0297 381717. Na deze melding kunnen zij hun rolcontainer op dinsdag voor 7.30 uur aanbieden op de aanbiedplaats. Deze extra ronde kan gelijk vallen met het ledigen van de rolcontainer PMD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here