Maestro’s ontmoeten elkaar

Noordwijk/Noordwijkerhout – De maestro’s die meedoen aan de door muziekvereniging Harpe Davids georganiseerde maestro-uitvoeringen hebben elkaar maandag ontmoet. In het kader van de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout zijn er in het najaar drie concerten met vier bekende Noordwijkerhouters en vier bekende Noordwijkers, die als dirigent op de bok gaan strijden om een ‘gouden harp’. De ontmoeting was in de Witte Kerk in Noordwijkerhout waar de deelnemers de eerste beginselen van het dirigeren te zien kregen. Er lagen negen CD’s met bekende muziek klaar en de dirigenten in spé kregen hun muziek en partituur. Iedere deelnemer kreeg daarna nog een privéles van ongeveer een kwartier. Na de zomer volgt repetitie met orkest.

De Grande Finale is tijdens het Nieuwjaarsconcert op zaterdag 12 januari 2019. Voor Noordwijk zijn geselecteerd: burgemeester Jan Rijpstra, Els Bax, (fotograaf), Joke Brouwer (directeur taxi Brouwer) en Arnold Geerlings (carnavalsprins en uitbater van SeeYou). Voor Noordwijkerhout zijn wethouder Henri de Jong,Ton van den Burg (carnavalsprins), Ria Vink (Vink Multimedia) en Leontine van der Klugt, (kunstschilder) geselecteerd. De concerten zijn op 13 oktober in de RK Sint Jeroenskerk in Noordwijk, 3 november in De Duinpan in De Zilk op 12 januari 2019 is de grande finale in de St Jozefkerk in Noordwijkerhout. Zie ook www.harpedavidsnwh.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here