Man opgepakt na diverse incidenten

Noordwijk – Een man is zaterdag aangehouden omdat hij op meerdere dagen mensen lastig viel en zelfs bedreigde met de dood. De man had ook nog een gevangenisstraf open staan. De politie ontving meldingen dat de man zou schreeuwen, bedreigen en vrouwen lastig zou vallen. De ene keer was hij met een auto en de andere keer weer lopend. Met de auto zou hij ook op asociale wijze door het dorp gereden hebben. Op Duinweg werd een oudere man met de dood bedreigd en bij een tankstation werd een aantal Duitse toeristen agressief benaderd. Op een later moment schreeuwde hij op de Duinweg naar scholieren en vrouwen die voorbij kwamen. Bij de laatste melding werd hij opgepakt. Bij controle bleek dat de man nog een gevangenisstraf van 59 dagen moest uitzitten. Ook stond hij geregistreerd als ongewenst vreemdeling.

2 REACTIES

  1. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat deze persoon vrij rondloopt en ook nog in een auto rondrijd ?
    Misschien dat de politie het weet ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here