Modderdag levert allemaal winnaars op

Foto: Richard van Egmond

Noordwijk РMoedertje Groen, oftewel Tessa Yanover. hield vrijdag Modderdag op het Noordwijkse strand. Teams met fraaie namen zoals de Zeepaardjes, de Zeemeerminnen, de Moddermonsters, Moddervechters en de Noordwijkse Gravers (inclusief oma van 70 jaar) bouwden vlak voor hoog water een toren van modder en zand. Niet alleen werden de deelnemers hierbij flink vies, maar het was ook een work-out. Er werd druk heen en weer gerend, geschept en met de handen het zand omgeploegd. Ook kregen de deelnemers een lesje over oorkwallen. De Moddervechters ontvingen uit handen van wethouder Dennis Salman de eerste prijs. Modderdag is een landelijk initiatief van het IVN(Instituut voor Natuureducatie).

Foto: Richard van Egmond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here