Nieuwe raad Noordwijk gaat in bieb Noordwijkerhout vergaderen

Foto: gemeente Noordwijkerhout

Noordwijk/Noordwijkerhout – De gemeenteraad van de fusiegemeente Noordwijk gaat in de bibliotheek in Noordwijkerhout haar raadsvergaderingen houden. Dat bleek woensdag tijdens een bijeenkomst van de gezamenlijke raadsleden. Er waren vijf locaties in beeld: de Noordwijkse raadszaal, congrescentrum Leeuwenhorst, Teylingen College Leeuwenhorst, de bibliotheek in Noordwijkerhout en de Duinpan in De Zilk. Deze laatste plek kwam als beste uit het onderzoek, maar na een discussie werd gekozen voor het gebouw waar nu de bibliotheek nog in zit. Dit mede gezien de bereikbaarheid/centrale ligging. Deze voorkeur wordt nu nader uitgewerkt, want de bibliotheek moet verhuizen en er zullen kosten gemaakt moeten worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here