Operatie Steenbreek bij Regenboog

Noordwijkerhout – Een deel van de verharding op het schoolplein van De Regenboog wordt verwijderd. Nu de leerlingen en leerkrachten genieten van hun zomervakantie kan deze klus veilig geklaard worden.

Het schoolplein wordt omgetoverd tot een belevingsplein. Beton en stenen maken plaats voor planten en natuurlijke materialen. Er komen grote keien om op te klauteren en volgend jaar zal er een moestuin aangelegd worden. Het plan is bedacht door ouders en leerkrachten en ze voeren het samen met de leerlingen uit tijdens een aantal klusdagen.

Naast ontspanning en educatie biedt het groene schoolplein ook andere voordelen. Het zorgt ervoor dat regenwater sneller wegzakt. Zo worden natte voeten en overbelaste riolen voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here