Oude ambachten en speelgoed op reisje Zonnebloem

Voorhout – De Zonnebloem Voorhout is met 40 personen naar het oude ambachten en speelgoedmuseum in Terschuur geweest. Na aankomst was er eerst een bakkie koffie met uitleg van museumeigenaar Kees Bakker, die van zijn hobby een museum heeft gemaakt. In de afgelopen jaren hebben veel mensen hem weten te vinden en veel spullen langs gebracht. Zo veel dat hij al drie keer heeft moeten uitbreiden. Inmiddels zijn er 160 kleine kamertjes ingericht waarin oude ambachten en huishoudens te bewonderen zijn. Voor de gasten was het museum een feest van herkenning. Ook voor de begeleidende vrijwilligers was het een mooi uitje. De Zonnebloem kan nog nieuwe gebruiken, kijk op https://www.zonnebloem.nl/voorhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here