Padua druk bezig met eeuwfeest

Noordwijkerhout – Woningstichting Sint Antonius van Padua is druk bezig met de voorbereidingen van het 100-jarig bestaan. Het jubileum wordt op zaterdag 1 september gevierd met huurders en andere betrokkenen. Er worden oude verhalen over de Woningstichting verzameld en er komt een speciaal jubileumboek. Ook kunnen huurders wensen inleveren. Er staat een wensboom in de hal van het kantoor van Padua. Bij NoVaTo in de Zeestraat en in de receptie van het Gemeentehuis staan dozen waar huurders ook hun wensen in kunnen doen. Dit kan nog tot half augustus. Verder komt op het feest een grote tent, diverse standjes, een tentoonstelling, een puzzeltocht en de toekomst bekijken met een virtual reality bril.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here