Plaatsen beschikbaar bij Dagprogramma Senioren van WelzijnsKompas

Hillegom – Er zijn sinds deze maand weer plaatsen beschikbaar bij het Dagprogramma Senioren van WelzijnsKompas in Hillegom. Van het Dagprogramma maken wekelijks zo’n 18 inwoners uit Hillegom gebruik. Veelal zijn dat ouderen die graag andere mensen willen ontmoeten voor een gezellig samenzijn.

Elke dinsdag- en donderdag zijn deelnemers welkom tussen kwart voor tien ’s morgens en kwart over vier ’s middags. Er wordt gezamenlijk geluncht, het nieuws wordt besproken, maar er wordt ook gedaan aan spelletjes en sport. Zo nu en dan gaat men ook een dagje weg.

Geïnteresseerden hoeven geen indicatie van een arts te hebben om mee te doen en per keer wordt een eigen bijdrage van vier euro gevraagd. Aanmelden of om meer informatie vragen kan door te bellen met het algemene nummer van WelzijsKompas: 0252-757100.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here