Snelle actie voorbijganger bij scootmobiel te water

Foto: 112bollenstreek

Noordwijkerhout – Een voorbijganger is dinsdagochtend razendsnel in actie gekomen toen hij zag dat een man met zijn scootmobiel in het water was gevallen langs de Gooweg. Toen de politie Noordwijk arriveerde, zagen zij dat een passant het hoofd van de man boven water hield. De agenten sprongen ook direct het water in om te assisteren.┬áKorte tijd later is de man met behulp van Brandweer Noordwijk, Brandweer Noordwijkerhout, ambulancepersoneel en meer politie uit het water geholpen en onderzocht door het ambulancepersoneel. Hij is door hen naar huis gebracht. De politie meldt dat ze de passant hartelijk hebben bedankt voor zijn geweldige inzet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here