Succesvol afzwemmen bij Noordwijkerhoutse Reddingsbrigade

Noordwijkerhout – Alle kinderen die meededen aan het afzwemmen bij de Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade (NZRM) zijn woensdag geslaagd. Zij moesten voor hun diploma onder water zwemmen, borstcrawl en rugcrawl, ringen opduiken, onder een vlot door zwemmen en gekleed op de kant klimmen. Al maanden werd geoefend op deze onderdelen met een positief resultaat voor alle deelnemers. Elke woensdagavond zijn de zwemmers van de NZRM in De Schelft aan het oefenen voor het examen. Naast het leren zwemmen en het redden van drenkelingen werken de leerlingen ook aan hun conditie. Meedoen? Mail naar administratie@nzrb.nl of kijk op www.nzrb.nl.

De geslaagden zijn:

Diploma A: Alexander

Diploma B: Anne, Enzo, Tom, Bram, Jacky, Sep, Wesley (Certificaat)

Zomerdiploma 1 Guppie: Anouk, Len, Tessa, Marco, Laura, Lisa, Roosje Jane, Nadia, Mikey, Jesper, Ruben

Zomerdiploma 2 Zeeschildpad: Beau, Nina, Josefien

Zomerdiploma 3 Zeehond: Manouk

Zomerdiploma 5 Orka: Cyprian, Nori, Samuel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here