Veel hulp voor kinderboerderij na brand

Foto: Marc Wonnink
Warmond – Van alle kanten wordt hulp aangeboden na de brand die een stal en hooiberg in de as legden op het Warmondse recreatie-eiland Koudenhoorn. De schade bedraagt zeker 30.000 euro, maar er is inmiddels een inzamelingsactie gestart om de vrijwilligers die actief zijn bij kinderboerderij De Kloosterhof financieel te ondersteunen. De gebouwen waren wel verzekerd, maar de inhoud zoals gereedschappen niet. Sympathisanten hebben tot nu toe een bedrag van 11.000 euro toegezegd. Ook kan er geld gestort worden op bankrekening NL26INGB0001303620 t.n.v. Kinderboerderij De Kloosterhof te Warmond. Waterbedrijf Dunea heeft laten weten de watervoorziening voor de dieren zo snel mogelijk te gaan herstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here