Vijfde strandloop opvallend snel door goede omstandigheden

Foto: Priscilla Bekkers

Het harde en brede strand zorgde er voor dat de lopers tijdens de vijfde strandloop goede tijden konden neerzetten. Het overgrote deel van de 8 km lopers behaalden zelfs de beste tijden van de strandlopen tot nu toe, zo meldt de organisatie van de STARMBALM Strandlopen.

Ook lopers van de andere afstanden, twee of vier kilometer, konden donderdag profiteren van het goede weer. De ruim driehonderd klassementsslopers kregen als herinnering voor hun deelname alvast een shirt van 2018 uitgereikt. Voor de honderd losse lopers lag er een herinneringsmedaille klaar bij de finish.

Alle uitslagen, meer informatie en foto’s zijn te vinden op de website www.strandlopen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here