Zwaar strand bij vierde strandloop

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noordwijk – Het was prachtig weer en er was weinig wind en toch was het een zware loop, de vierde strandloop afgelopen donderdag. Het was opkomend tij met zacht zand en dat maakte het de lopers moeilijk. Het gevolg was; over het algemeen mindere tijden, hoewel dat niet voor iedereen gold. Voor het eerst werden de lopers binnengehaald door De Latjes, Rob Hoogervorst en Hans van der Meer. Zoals we van hen gewend zijn, werden de lopers met de nodige aanmoedigingen en kwinkslagen “over de finish geholpen”. De belangstelling groeit, naast de kern van ruim 300 klassementslopers waren er bijna 120 losse lopers die de uitdaging aangingen. En die uitdaging kan tot 16 augustus nog zes maal worden aangegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here