Busdienst WelzijnsKompas stopt per 1 september

Hillegom –Ā WelzijnsKompas stopt per 1 september met haar busdienst. De welzijnsbus bracht sinds een aantal jaren senioren naar afspraken en activiteiten in het dorp.

Recent bleek dat de bus met name wordt gebruikt door cliƫnten van de dagbesteding in Bloemswaard. WelzijnsKompas en Hozo hebben besloten dat Hozo dit vervoer overneemt. Daarvoor is een rolstoelbus aangeschaft. Ook voor het Dagprogramma Senioren gaat Hozo deelnemers vervoeren. De bus van WelzijnsKompas is daarmee niet meer nodig.

Wel biedt WelzijnsKompas ouderen de mogelijkheid om gebruik te maken van de vrijwilligersvervoersdienst, waarbij vrijwilligers met hun eigen auto mensen begeleiden naar bijvoorbeeld een doktersafspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here