Kunstweek Warmond en Trefpunt slaan handen ineen

Foto: Kunstweek Warmond

Warmond –┬áDe Kunstweek Warmond en de stichting Theater Het Trefpunt Warmond gaan samenwerken. De culturele organisaties hebben gemerkt dat hun doelen en idealen deels overeenkomen en zijn ervan overtuigd dat ze elkaar kunnen versterken.

Ze gaan samenwerken op het gebied van organisatie van evenementen, fondsenwerving en communicatie. Ook worden mogelijk gezamenlijk activiteiten georganiseerd en denken beide partijen met elkaar mee.

Dit jaar vindt de Kunstweek plaats van 3 t/m 11 november. Achter de schermen wordt gewerkt aan de organisatie van tal van activiteiten, zoals Gluren bij de Buren, exposities, schrijversinterviews, lezingen en workshops. Theater Het Trefpunt heeft een voorstelling gepland in de Kunstweek: “Chopin en zijn verlangen” is op zaterdag 10 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here