OV zoekt contact met zieken en kinderen speciaal onderwijs

archieffoto Fred van der Bent

Noordwijkerhout – Tijdens de Oranjefeesten zet de Oranjevereniging Noordwijkerhout graag alle Noordwijkerhouters centraal. Zo ook de zieken en de kinderen die buiten het dorp speciaal onderwijs volgen. Vanwege de wet op de privacy kan de vereniging niet langer adresgegevens uit de centrale bestanden gebruiken om aan deze doelgroepen een attentie uit te delen.

Daarom roept de Oranjevereniging Noordwijkerhout de ouders van deze kinderen op om zich voor 29 augustus te melden via info@ovnwh.nl. Na opgave worden de kinderen uitgenodigd om tijdens de dinsdagavond van de kermis een aardigheidje op te komen halen bij de stand van de Oranjevereniging.

Ook familieleden van zieken kunnen zich hier aanmelden. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here