Noordwijkse ondernemers blijken het oneens over ondernemersfonds

Beeld: archief

Noordwijk – Na Teylingen lijkt ook in Noordwijk een tweedeling onder ondernemers te gaan plaats vinden met als reden: het ondernemersfonds. Eerder werd bericht dat het fonds, dat bestaat sinds 2017, een groot succes is. Ondernemers hebben nu echter een Vrije Ondernemers Noordwijk (VON) opgericht. Zij hebben onder 347 eigenaren en gebruikers van de bedrijventerreinen ’s Gravendijck, Klei-Oost en Space Business Park een enquĂȘte gehouden. Van de 245 stemmen bleek 97% tegen een verplicht ondernemersfonds. In Noordwijkerhout bleek volgens VON op bedrijvenpark Gravendam ook een overgrote meerderheid tegen te zijn. De Vrije Ondernemers Noordwijk concludeert dat het Ondernemersfonds in Noordwijk en Noordwijkerhout geen bestaansrecht heeft en roept bestuur en verschillende ondernemersverenigingen op zich dit te realiseren en hun achterban te gaan vertegenwoordigen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here