Adest Musica on stage in Zwitserland

Sassenheim – Adest Musica heeft afgelopen weekend opgetreden in het Zwiterse Luzern. De drum- en showband trad op op het World Band Festival. Het optreden in Luzern vroeg van de muzikanten een andere wijze van voorbereiding. Een showoptreden in Nederland vindt plaats op een taptoeveld met een ruime opzet. Tijdens de voorstelling Tattoo on Stage hadden de muzikanten een oppervlakte van slechts 18 bij 9 meter tot hun beschikking. Onder aansturing van het instructieteam van Adest Musica werd in het voorjaar muziek geselecteerd en in combinatie een choreografie geschreven. In de maanden juli t/m september werd door de muzikanten de show ingestudeerd. Tussen een internationaal deelnemersveld met korpsen uit o.a. Rusland, Zwitserland en Nieuw-Zeeland, imponeerde Adest Musica. In totaal werd er voor zo’n 8000 bezoekers opgetreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in