Bijna 15 mille van Rotary voor jeugdfonds

Lisse – Rotaryclub Lisse-Bollenstreek heeft woensdag een cheque ter waarde van 14.739,57 overhandigd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het geld is te danken aan het evenement Zweten & Eten dat de Rotaryclub zondag 10 juni organiseerde. Zweten & Eten is een combinatie van een run-bike-run met een foodtruckfestival. De voorzitters Cathy Osselton (Rotary) & Tim van der Kroft (Rotaract) overhandigden de cheque van € 14.739,57 aan Linda Hoogervorst van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland. Het Jeugdfonds sport & cultuur Lisse geeft kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar van gezinnen waar onvoldoende inkomen is de mogelijkheid om toch lid te worden van een sportvereniging, of lessen in kunst en cultuur te volgen. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie en in bepaalde gevallen de benodigde kleding en attributen.

Het fonds is in 2017 gestart op initiatief van Rotaryclub Lisse-Bollenstreek. De gemeente Lisse garandeert een vast bedrag gedurende 3 jaar en daarnaast organiseren Rotaryclub Lisse-Bollenstreek & Rotaract Bollenstreek het evenement Zweten & Eten waarmee extra geld opgehaald wordt zodat er zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in