Bouw supermarkt De Zilk begin 2020

Bouwplannen voor 't Zilt

De Zilk – Het bouwplan ’t Zilt in De Zilk krijgt steeds meer vorm. De gemeente Noordwijkerhout heeft bekend gemaakt dat de bouw van een pand waar een supermarkt in moet komen, begin 2020 start. Het gaat om in totaal 550 m2 detailhandel. In het gebouw komt ook een pinautomaat en ruimte voor medische diensten. Bekend was al dat de verkoop van 12 onder 1 kappers en 22 eengezinswoningen start in november. In totaal komen er op het voormalig zoutdepot 130 woningen waarvan 30% sociaal oftewel betaalbaar volgens gemeentelijke criteria. Het bestemmingsplan in de definitieve fase staat op 31 oktober op de politieke agenda.

1 REACTIE

  1. Dat is helaas voor deze ondernemer te laat , de gemeente zal op zoek moeten gaan naar een ondernemer die het werk als hobby uitvoerd want dat mag geld kosten.
    Ik woon mijn hele leven al in dit buiten gebied en het is alleen maar minder geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in