Doorbreek de verkiezingsPR-show, stel de politiek zelf een kritische vraag

Noordwijk – De gemeenteraadsverkiezingen voor de fusiegemeente Noordwijk zijn op 21 november. Er is al een aantal debatten voor inwoners geweest, waar ook politici in de zaal ongegeneerd aan mee deden. En u weet hoe het gaat bij verkiezingen: de ene na de andere belofte. Bo, de omroep van de Bollenstreek, wil graag weten welke vragen wij aan de lijsttrekkers moeten stellen. Wat vindt u van belang? Waar ergert u zich dood aan? Waar kijkt de politiek nooit naar om? Welk idee heeft u waar ze mee aan het werk moeten gaan? Voorbeeldje: ze beloven allemaal al 100 jaar betaalbare woningbouw, maar hoe veel dan en wanneer gerealiseerd? En als dat niet lukt, stapt u dan op? Kunnen wij een prestatiecontract met u aangaan? Denk aan onderwerpen als: welzijn, jongeren, senioren, verkeersveiligheid, fusie, sport, ondernemers, toerisme, woningbouw, onderwijs, cultuur etc. etc.

U kunt uw vraag mailen, maar een kort filmpje mag ook. Wij zorgen dat u antwoord krijgt en misschien wordt jouw vraag wel gesteld tijdens het grote lijsttrekkersdebat op 19 november. Misschien word je wel benaderd om je vraag voorafgaand voor de tv-camera te stellen? Als je op de een of andere manier betrokken bent bij een politieke partij, dan mag je niet meedoen. Ga maar lekker ballonnen opblazen of zo.

Mailen kan naar [email protected] Of laat een reactie achter via facebook.

 

1 REACTIE

  1. Uit naam van diverse bezorgde ouders vraag gesteld kan er een zebra komen tussen de Piet Hein straat en de Egbert de Grootstraat. Dagelijks moeten kinderen oversteken over de Quarles. Bij de gemeente div keren gevraagd maar wordt afgegaan met…..er wordt niet hard gereden. Moet er dan eerst een slachtoffertje vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in