Droge voeten voor dieren in park Rusthoff

Foto: Kees Guldemond

Sassenheim – De dieren van de kinderboerderij in Park Rusthoff hebben weer droge voeten. De kinderboerderij ging op 17 september zes weken dicht om diverse aanpassingen te kunnen doen. Er is een betegeld erf gekomen. Het grasveld is door Henk Herreur met ruim 60 kuub aarde opgehoogd met daarop graszoden. Het hoogste punt ligt nu in het midden en het water loopt naar de goten. In de oude situatie moest een waterpomp duizenden liters water steeds afvoeren. De kinderboerderij is nog niet open. Het gras moet eerst aanslaan en hechten. tot die tijd staan de dieren op het erf. Als zij de weide in gaan, gaat de kinderboerderij weer open. Dat wordt later bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in