Fairtrade werkgroep bezoekt bijenkasten op hoteldak

Noordwijk – Leden van de Fairtrade werkgroep Noordwijk bezochten vorige week bijenkasten op het dak van het Radisson Blu Palace Hotel. Vanuit de filosofie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) biedt het hotel op het dak plek voor drie bijenvolken. Het Palace Hotel is volgens de werkgroep een goed voorbeeld van verantwoord ondernemen, zij zijn al jaren in het bezit van een gouden Green Key certificaat. Dat hebben ze te danken aan het scheiden van afval, maar ook aan deelname aan sociale projecten zoals NL Doet en [email protected] Daarbij worden jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking aan een passende baan geholpen. Ook steunt het hotel de KNRM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in