Fluks verliest na zwakke start

Noordwijk – Fluks heeft de wedstrijd tegen WWSV niet kunnen winnen. Beide ploegen hadden voorafgaand aan het duel 2 punten uit 3 wedstrijden, dus waren op papier gelijkwaardig.
Onder een stralend zonnetje kende WWSV op het gras in Wijde Wormer een bliksemstart. Na 5 minuten keek Fluks, met debutant Mark van Eeden in de basis, tegen een 4-0 achterstand aan. Trainer Enrico Mud greep in met een time-out en zette de Noordwijkers op scherp. Dit had effect, want door treffers van Joek Kwakernaak en Maurits van der Vos vond Fluks de aansluiting, en de Noordwijkers konden daarna goed bijblijven. Vlak voor rust kende Fluks echter opnieuw een zwakke periode waarin WWSV in enkele minuten meermalen scoorde, zodat zij gingen rusten met een 14-9 voorsprong.
Fluks kwam na de thee goed uit de startblokken en scoorde tweemaal in de eerste minuten. Het wisselvallige spel van de eerste helft keerde na rust echter terug, zodat WWSV weer enkele punten kon weglopen en het gat kon niet meer worden gedicht.
Het laatste deel van de wedstrijd werd ontsierd door veel Noordwijks commentaar op de zwak fluitende scheidsrechter. Hiermee haalde Fluks zichzelf en daarmee ook de spanning uit de wedstrijd. Bij het laatste fluitsignaal stond een geflatteerde 20-14 op het scorebord.
Opnieuw een wedstrijd waarin Fluks punten had kunnen halen, maar dit naliet.
De Fluks punten scores kwamen op naam van Joek Kwakernaak (5), Maurits van der Vos (4), Mark van Eeden (2), en Anne Passchier, Marlou Passchier, en Jan Passchier (allen 1).
Volgende week speelt Fluks de thuiswedstrijd tegen Oosterkwartier. Aanvang op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg is om 15:30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in