Fusiefestival voor nieuwe gemeente Noordwijk

Noordwijk/Noordwijkerhout – In de Schelft in Noordwijkerhout is op zaterdag 24 en zondag 25 november een fusiefestival. Onder de naam Festival1 presenteert het verenigingsleven van de nieuwe gemeente Noordwijk zich met gevarieerde optredens. Op het terrein voor De Schelft zullen foodtrucks staan.

De zaterdagmiddag is gereserveerd voor de senioren met optredens van verschillende koren en een goochelshow door Barry Olivier. Zaterdagavond staan optredens gepland van onder andere de Jeanne d’Arc, Zeep aan Zee, ‘Nightlife’ en ‘the Explosions’. De ‘Avondvierdaagse Noordwijkerhout’ organiseert op zondagmorgen een wandeling voor alle basisschoolkinderen uit Noordwijkerhout, de Zilk en Noordwijk. Voor de kleintjes is er een Sinterklaasfeest en voor de oudere basisschooljeugd is er een programma in het zwembad.

Meer informatie staat op Facebook bij Festival1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in