Heel de Bollenstreek wandelt

Bollenstreek – Het Zuid-Hollandse wandelnetwerk is klaar. In de Bollenstreek is in totaal meer dan 100 kilometer aan bewegwijzerde wandelroutes gemaakt. Die worden periodiek gecontroleerd door een grote groep vrijwilligers.

De Hillegomse wethouder Jan van Rijn bedankte maandag namens alle Duin- en Bollenstreek gemeenten de vrijwilligers voor hun inzet.

Net als de fietsroutes werken ook de wandelroutes met wandelknooppunten. De routes lopen grotendeels over verharde paden, maar gaan ook over weilanden en bollenland. Waar nodig zijn overstapjes en bruggetjes gemaakt. Op diverse startpunten en langs de routes staan panelen met de routekaarten, knooppunten en informatie over de omgeving. Onderweg wijzen paaltjes de weg van knooppunt naar knooppunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in