Heel Teylingen bakt Fairtrade

Teylingen – Een bijzondere bakwedstrijd in Teylingen. Werkgroep Teylingen Fairtrade en wereldwinkel Sassenheim organiseren ook dit jaar weer ‘Heel Teylingen Bakt Fairtrade’.

Iedereen die lekkere en verrassende taarten kan bakken kan meedoen. Zoet of hartig? Alles mag, als er maar minimaal twee Fairtrade ingrediënten zijn gebruikt. Er zijn 2 leeftijdscategorieën: tot 20 jaar en vanaf 20 jaar. Voor de winnaar is er naast de eeuwige roem in Teylingen een Fairtrade foodmand.

Aanmelden kan tot 28 oktober bij [email protected]. Op zaterdag 3 november is de prijsuitreiking in de bibliotheek van Sassenheim, aanvang 13.15 uur. Juryleden zijn wethouder Rob ten Boden, kookboekenschrijfster Marjolein de Vlaam en rapper en dj Cain Slobbe. Meer info: www.teylingenfairtrade.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in