Hoofdstraat krijgt nieuwe goot en uitstraling

Nieuw riool voor Hoofdstraat (foto Thijs Oorschot)

Noordwijk – De goot die centraal in de bestrating van de Noordwijkse Hoofdstraat ligt, wordt vervangen. De bestaande goot in de winkelstraat is aan het einde van zijn levensduur. Om water op straat te voorkomen wordt er een regenwaterriool aangelegd. De winkeliersvereniging wil ook aan het werk met de Hoofdstraat. De ondernemers willen in samenwerking met de gemeente nieuwe banken, fietsenrekken, afvalbakken en plantenbakken. Op woensdag 31 oktober is er voor belanghebbenden om 19.00 uur een informatiebijeenkomst in ’t Trefpunt aan de Schoolstraat.

1 REACTIE

  1. Betalen ze er ook aan mee die winkeliers je kan alles wel eisen de Noordwijker moet het betalen .Die hele hoofdstraat is een aflopende zaak de een na de ander gaat dicht .Kijk naar Lisse gratis parkeren en alle winkels zijn er die je hebben wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in