Huisvesting ook bij seniorendebat belangrijk onderwerp

Foto: Thijs Oorschot

Noordwijkerhout/Noordwijk – De Katholieke Bond voor Ouderen, de KBO, in Noordwijkerhout hield woensdag een verkiezingsdebat in Puyckendam. In een zaal met meer politici dan willekeurige ouderen presenteerden alle acht partijen zich. Vooral huisvesting voor ouderen, maar ook veiligheid en zorg waren onderwerpen die passeerden. Daarna was er ruimte voor vragen, maar die waren er nauwelijks. Af en toe was er een begin van een discussie over het BAVO-terrein en de rol van de gemeente bij voorzieningen. En uiteraard was er promomateriaal en werden de nodige beloftes gedaan. Een nieuwe vorm van vervoer door middel van tuktuks gaat het in de nieuwe gemeente helemaal doen. De ene na de andere partij beloofde meer tuktuks, hoogste bod was 12 tuktuks.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in