“Illegale bewoning in Noordwijkerhout heeft de aandacht”

Noordwijkerhout – Onlangs deed de Raad van State uitspraak in een zaak over illegale bewoning. De verhuurder in deze zaak meldde dat er in Noordwijkerhout andere zaken lopen over illegale bewoning. De gemeente, die samenwerkt met de omgevingsdienst West-Holland meldt desgevraagd dat er sprake is van 20 zaken waarvan 7 ingediend dit jaar. Bij alle zaken gaat een toezichthouder ter plaatse op onderzoek uit. Als er sprake is van strijdigheid zijn er twee mogelijkheden: handhaven of legaliseren. In twee gevallen is men bezig met legalisering. Op de vraag of de situatie in Noordwijkerhout verontrustend is, antwoordt de gemeente dat ‘het een probleem is dat onze aandacht heeft’ en dat men bij brandgevaarlijke situaties samen optrekt met de brandweer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in