Jeugdopleiding FC Lisse krijgt KNVB-status

Lisse – FC Lisse heeft van de KNVB de status van Regionale jeugdopleiding (RJO) gekregen.

De club had het traject al in 2015 ingezet. Er zijn maar weinig amateurclubs die deze status hebben gekregen. In een audit werd bekeken of de jeugdopleiding van FC Lisse voldoet aan de kwaliteitseisen op onderwerpen als talentherkenning, talentontwikkeling en leerklimaat. FC Lisse wil de jeugdopleiding nog verder ontwikkelen, om zoveel mogelijk eigen talent op te kunnen leiden.

Het certificaat werd overhandigd door de twee internationals die de jeugdopleiding van FC Lisse in het verleden voortbracht: Jeanet van der Laan en Barry Opdam. Zij komen tegenwoordig uit in Veteranen 1 en 2 van FC Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in