Jonge acteurs m/v gezocht voor voorstelling over Anne Frank

Noordwijk – ‘ANNE’ is de naam van de nieuwe productie van De Makers Theater.

De voorstelling ANNE is gebaseerd op het Dagboek van Anne Frank. Veel mensen kennen het verhaal van Anne Frank en hoe zij was ondergedoken met haar familie. Wij zijn op zoek naar jonge acteurs en actrices tussen de 15 en 25 jaar om dit verhaal opnieuw vorm te geven en te vertellen. De auditie is op 19 november om 19:30 uur op het Teylingen College Leeuwenhorst. Aanmelden kan via: katlalaura@hotmail.com of nicolette87@hotmail.com

De Makers Theater is sinds 2014 actief met het maken van theatervoorstellingen onder leiding van de twee professionele theaterdocenten en regisseurs Nicolette Terhaag en Laura Martin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here