Jongeren Teylingen College Leeuwenhorst maken kennis met groenonderwijs

Noordwijkerhout – Leerlingen van Leeuwenhorst hebben kennis gemaakt met tuinbouw en het groenonderwijs. In het kader van het project Green Unplugged gingen ze op bezoek bij het bedrijf Vianen op het veilingterrein in Rijnsburg. Na een korte uitleg over import en export van bloemen en planten en een rondleiding gingen de jongeren aan het werk in een workshop. Een docent  international business van het MBO Wellant uit Amsterdam gaf uitleg over de banaan. Hoe komt de banaan uiteindelijk in Nederland, langs welke wegen gaat dit product en wat komt hier allemaal voor kijken? En de tweede workshop werd gegeven door een ondernemer die nadat ze gewerkt heeft in een bloemenwinkel, een eigen bedrijf heeft opgezet om grote evenementen in binnen en buitenland te voorzien van bloemdecoraties. Zij gaf een workshop bloemschikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in