Koopwoningen op plek voormalige Ireneschool

Tekening architectenbureau TPS van het plan

Noordwijkerhout – Er komen koopwoningen op de plek waar voorheen de Ireneschool stond aan de Van Iersellaan in Noordwijkerhout. B & W stellen dat voor aan de gemeenteraad en ze sluiten daarbij aan op een particulier initiatief. Zeven bewoners hebben zich verenigd in de stichting Fortaleza en zij willen graag dat er 14-16 ruime appartementen komen voor senioren. Ze hebben een plan hiervoor aangeleverd bij de gemeente. De politiek bespreekt het plan op 31 oktober aan de hand van de stedenbouwkundige randvoorwaarden voor het gebied zoals parkeren, groen en ander gemeentelijk beleid. De grond is eigendom van de gemeente en zal wel volgens marktconforme bedragen in het plan komen.

Klik op de link voor het totale plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in