Leerlingen Fioretti starten winkel

Foto: Thijs Oorschot

Hillegom – Wethouder Fred van Trigt heeft maandag een Vliegende Winkel geopend die gerund wordt door leerlingen van het Fioretti College. Aan het Henri Dunantplein 33 is een lege winkel ingericht voor derdejaars leerlingen Dienstverlening en Producten. De leerlingen gaan aan het werk met het maken van vlogs en bedrijfsreportages. De school laat ze in teams zelfstandig op pad gaan naar ondernemers. Ze krijgen wel professionele begeleiding. Het gaat niet alleen om het filmen en monteren, maar vooral om te leren hoe het is om ondernemer te zijn. Tijdens de opening kwam een van de leerlingen binnen rijden met een Fioretti Flying Fiets die gebruikt wordt als vervoermiddel.

Foto: Thijs Oorschot
Foto: Thijs Oorschot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in