Figuranten gezocht voor film Misfit

Lisse – In Lisse zijn momenteel opnamen aan de gang voor de Duitse remake van de Nederlandse hitfilm Misfit. Daarvoor worden figuranten gezocht voor zaterdag 3 november.

Dan wordt gefilmd op het Fioretti College. Gezocht worden jongeren van 12 – 24 jaar die aanwezig zijn bij de optredens van het schoolfeest School’s Got Talent. Wie op een professionele filmset wil staan, samen met bekende internationale acteurs, onder wie Sylvie Meis, Youtubers en influencers kan zich aanmelden via [email protected] of per app aan 06-36479990. Stuur je foto, je telefoonnummer en je leeftijd mee.

Figuranten moeten de hele dag beschikbaar zijn. Er is een vergoeding van €20,00.

5 REACTIES

  1. Beste Mo,
    Mijn opmerking staat los van het feit dat het natuurlijk leuk is voor figuranten die uitgenodigd worden voor deze film
    Maar om Sylvie Meis aan te kondigen in het artikel, als een internationaal bekende actrice gaat mij te ver! Die nederlandse films waarin ze een rolletje had, waren zeker geen kaskraker en zijn nooit buiten Nederland vertoond. Hopelijk wordt deze film een groot succes en kan ik mening veranderen

  2. Ik zou graag inde film wille spellen ik ben 12 jaar en hou van acteren mijn grootste droom is om in een film te zitten supper leuk xat je er voor kan opgeven hoop dat ik iets kan betekenen voor julie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in