Lisse: inbrekers gezocht

Beeld: Opsporing Verzocht

Lisse – In het AvroTros programma Opsporing Verzocht is aandacht besteed aan pogingen tot inbraak in twee woningen aan de Heereweg.

Dat gebeurde op vrijdag 23 maart, rond 20.40 uur. Een inwoner kreeg een inbraakalarm op zijn telefoon. Bij thuiskomst constateerde hij breeksporen. Onderzoek leerde dat ook bij de buren een poging tot inbraak was ondernomen. Na vruchteloze pogingen om in te breken en het afgaan van het inbraakalarm kozen de inbrekers het hazenpad.

Tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht werden beelden getoond van de beveiligingscamera van een van beide woningen. Wie de twee inbrekers herkent kan bellen met de politie of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Hieronder de filmbeelden:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in