Minister op bezoek bij JUB Holland

Foto: JUB Holland

Noordwijkerhout – Minister Carola Schouten van landbouw heeft maandag een bezoek gebracht aan JUB Holland in Noordwijkerhout. Ze kreeg een rondleiding en werd bijgepraat over de actuele onderwerpen in de bollensector. Zo werd er gesproken over de Brexit en het verschil in Nederlands en buitenlands beleid op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen. Ook de visie van de bollenkwekers getiteld Vitale Teelt werd gepresenteerd. De minister bracht het bezoek op uitnodiging van de diverse vertegenwoordigende organisaties in de sector zoals onder meer Anthos en de KAVB. JUB is zeer geschikt voor een dergelijk bezoek omdat het alle onderdelen van de sector in huis heeft. Minister Schouten heeft op 8 september haar landbouwvisie gepresenteerd en gesproken werd over de overeenkomsten in beleid zoals de circulaire economie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in