Nieuwbouw Groot Hoogwaak stap verder

De bestaande situatie van Groot Hoogwaak.

Noordwijk – De sloop van 33 zorgappartementen en de bouw van 53 nieuwe zorgwoningen op het terrein van Groot Hoogwaak is een stap verder. De gemeenteraad ging dinsdag tijdens een commissievergadering akkoord met het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan. Er waren veel vragen over de bestemming van de woningen: sociaal of in de vrije sector. Volgens wethouder Bakker bepaalt Groot Hoogwaak dat. Als er tijdelijk bewoners opgevangen moeten worden omdat hun woning gesloopt wordt dan zal dat op parkeerterrein Wantveld gebeuren. Eerdere inspraakreacties waren vooral gericht op de bouwmassa. D66 vroeg om een visualisatie hiervan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here