Noordwijker weer actief op Legoworld

Noordwijk – In Utrecht gaat van donderdag 18 tot en met woensdag 24 oktober weer het jaarlijkse Legoworld in de Jaarbeurs van start. Noordwijker Ben Jonkman is weer een van de vele exposanten. In de Fanzone staan vele bouwwerken die gemaakt zijn met de bekende Deense bouwblokjes. Ook de bekende GBC (Great Ball Contraption) modules waarmee Ben al vele jaren samen met een aantal andere Nederlanders een baan met de meest uiteenlopende modules bouwt. Ieder jaar proberen ze weer nieuwe ontwerpen te bouwen en te tonen waar de balletjes alle kanten op gaan. Dit jaar staat er een notenkraker, waarmee van alles gebeurt. Legoworld is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Naast de vele thema’s zoals Ninjago, Friends, Star Wars zijn er ook weer springkussens en games in de andere hallen te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in