Noordwijkse komt met boek over eigen rouwverwerking

Noordwijk – De Noordwijkse Irene Turk brengt een boek uit dat gaat over de rouwperiode na de dood van haar man Johan. Hij overleed op jonge leeftijd aan kanker. Na zijn dood schreef Irene Turk over haar rouwproces en deze blogs kregen veel waardering. Zo kwam ze op het idee om 80 blogs te bundelen in een boek. Irene Turk hoopt dat andere mensen in het boek herkenning vinden en er kracht uit halen. Het eerste exemplaar van het boek wordt zaterdag 13 oktober overhandigd aan haar drie zoons. Dat gebeurt bij Palliam in de Maria ter Zeekerk aan de Nieuwe Zeeweg. Iedereen is welkom om daar bij te zijn. Het boek is daarna te koop voor 15 euro. Haar blogs zijn te vinden op www.koesterjedromen.blogspot.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in