Onderzoek: vooral krapte woningmarkt in de Bollenstreek

Bollenstreek – De Leeuw Makelaardij uit Rijnsburg analyseert sinds 2006 de woningmarkt en heeft nu gerapporteerd over het derde kwartaal. Zij concluderen dat betaalbare woningen vooral in Hillegom en Noordwijkerhout zijn te vinden. Noordwijk is de duurste van de regio. Het aantal Noordwijkse kopers daalde van 70 naar 55%. In Hillegom is een tekort aan betaalbare 2-onder-1-kappers en de belangstelling uit Haarlem en Haarlemmermeer is opvallend. In Sassenheim is er sprake van grote krapte. Er is een afname aan appartementen en tussenwoningen en een toename aan vrijstaande woningen. Ook in Voorhout is sprake van forse krapte. In Lisse is een overschot aan vrijstaande woningen.

Klik op onderstaande link voor het volledige rapport:

Zicht-op-de-Woningmarkt—Derde-kwartaal-2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in